У Криму ворог перекидає патрульні катери сухопутними шляхами / скріншот

У тимчасово окупованому Криму російські загарбники перекидають бойові катери типу "Раптор" (використовуються для патрулювання берегової лінії півострова) сухопутними шляхами, оскільки бояться ударів українських безпілотників.

Противники перекидали судна по трасі "Н06", вони були розміщені на машинах, які рухалися у бік Севастополя, повідомив партизанський рух "Атеш" в Telegram.

"Під час розвідувального завдання агент "Атеш" зафіксував перекидання бойових катерів типу "Раптор"... Очевидно, що рашисти дуже перелякані атаками українських дронів, і незабаром не залишиться місць у Чорному морі, де вони будуть у безпеці", - зазначили партизани.

Важливі новини Україні про війну проти Росії - що потрібно знати

Київ вирішив силовим шляхом звільнити окупований росіянами Крим після того, як РФ здійснила повномасштабне вторгнення в Україну. 

У Криму вже багато разів лунали вибухи, зокрема, серйозні пошкодження отримував побудований супротивником Кримський міст. Крім того, було атаковано ворожі кораблі. Нагадаємо, в середині вересня стало відомо, що в Севастополі була уражена ворожа субмарина і великий десантний корабель "Мінськ".

Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення Росія вже втратила 20 кораблів та катерів, у тому числі флагман свого Чорноморського флоту - крейсер "Москва".

Вас також можуть зацікавити новини: