У Криму отруєні десятки супротивників, з'ясували журналісти / колаж з фото wikimedia.org та УНІАН

У тимчасово окупованому РФ Криму - в місті Сімферополь, дівчата прийшли на контрольно-пропускний пункт однієї з військових частин, назвалися місцевими мешканками й передали російським окупантам сім пляшок горілки та трохи закуски - сир, хліб, ковбасу і рибу.

Загарбники взяли алкоголь та закуску, випили з товаришами, поїли, а потім багато з них отруїлися, повідомляє "Кремлевская табакерка" в Telegram, посилаючись на відомості джерел. Джерела стверджують, що "мінусовані" 24 окупанти, а ще 11 - госпіталізовані.

"Прийшли на КПП військової частини дві милі дівчини... Сказали охороні, що хочуть віддячити нашим пацанам за все, за те, що ті їх захищають...", - йдеться на каналі.

Відео дня

За відомостями джерел, у принесеній дівчатами їжі та горілці були "величезні дози миш'яку". Крім того, в одній з пляшок знайшли стрихнін. Варто зазначити, що миш'як і стрихнін - це отрути.

Дівчат, які принесли гостинці, не знайшли. Окупанти з'ясовують, чи пов'язаний інцидент в Криму з отруєнням кількох офіцерів Федеральної служби безпеки Росії в поки ще підконтрольному супротивнику Мелітополі Запорізької області.

Цікаві новини Криму - сьогодні це варто прочитати

2 грудня журналісти дізналися, що в кінці листопада в Криму в результаті урагану і шторму були "мінусовані" 11 російських військових, а ще сім - вважаються зниклими безвісти.

У мережі повідомили, що РФ зазнала втрат на півострові у пік негоди, який був 26-27 листопада. За відомостями журналістів, загарбники знищені в Євпаторії, Севастополі та у Сакському районі. Велика частина з "мінусованих" супротивників нібито потонула. Раніше стало відомо, що в результаті негоди в Криму були затоплені ворожі окопи.

Вас також можуть зацікавити новини: