У Криму завдяки негоді "мінусовано" багато окупантів, з'ясували журналісти / колаж УНІАН з фото REUTERS та скріншоту

У поки ще окупованому Криму в результаті шторму і урагану в Севастополі, Сакському районі та у Євпаторії "мінусовані" 11 військовослужбовців РФ.

Велика частина з них потонула, пише "Кремлевская табакерка" в Telegram, посилаючись на відомості джерел. За даними співрозмовників, двоє окупантів "мінусувалися" на території одного з польових таборів.

"...Ще семеро військових вважаються зниклими безвісти, їх, швидше за все, віднесло в море, але загиблими вони не визнані", - йдеться у повідомленні. Джерела уточнили, що Росія зазнала втрат на захопленому півострові 26-27 листопада, коли був пік негоди.

Відео дня

Бушував шторм у Криму - сьогодні це варто знати

Увечері 26 листопада стало відомо, що Крим накрив найпотужніший ураган, і був "шторм століття". Стало відомо, що на півострові затопило дороги і будівлі, стихія пошкоджувала будинки та інші споруди й рвала лінії електропередачі. 

З'явилася інформація, що на півострові затопило ворожі окопи. Пізніше аналітики дізналися, що після потужного шторму в Чорному морі зникли дресовані дельфіни, яких РФ використовувала для захисту свого флоту біля берегів Криму.

Вас також можуть зацікавити новини: