Удар прийшовся по району житлової забудови Харкова / фото УНІАН, Андрій Марієнко

Російські окупанти знову нанесли удар по Харкову. Загарбники атакували житлову забудову.

"Попередньо "приліт" у Шевченківському районі міста" - повідомив мер міста Ігор Терехов у своєму Telegram-каналі.

Він зауважив, що подробиці наразі зʼясовують.

Відео дня

Пізніше очільник міста додав, що попередньо удар прийшовся по району житлової забудови Харкова. 

"Інформація щодо постраждалих та можливих руйнувань – уточнюється", - зазначив мер.

Оновлено 18:00. Близько 17.30 начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов у Facebook оприлюднив інформацію про наслідки удару по Шевченківському району Харкова. За його даними, росіяни вдарили по місту ракетою Х-35.

"Поцілили в гуртожиток спортивного коледжу. Після потужного вибуху зруйнований дах та перекриття між верхніми поверхами. Постраждав один чоловік, він цивільний - жодного військового або військової техніки на місці влучання не було", - написав Болвінов.

Він зазн уламки ракети вже вилучені, докази воєнного злочину росіян задокументуються.

Удари РФ по Харкову - головні новини

Харків практично щодня перебуває під обстрілами росіян. Сьогодні вночі місто було атаковано "роєм" ворожих дронів.  За інформацією місцевої влади, був "приліт" одного з безпілотників у землю біля нежилої будівлі. Попередньо без жертв та постраждалих, лише вибиті шибки у будові поряд з вирвою від вибуху. 

Згодом стало відомо, що над Харківщиною сили протиповітряної оборони України збили вночі щонайменше вісім російських дронів.

22 березня, російські загарбники здійснили масований обстріл України ракетами. Найбільших руйнувань зазнала Харківщина - її атакували 21 ракетою. Внаслідок обстрілів у місті зникли електрика та водопостачання. 

Станом на неділю, 24 березня, у обласній військовій адміністрації повідомляли, що без світла лишаються до 200 тисяч абонентів.

Вас також можуть зацікавити новини: