Миколаївщина під ударом / фото ua.depositphotos.com

У Миколаївській області сили протиповітряної оборони відбивають атаку російських безпілотних літальних апаратів.

Про це повідомляють у офіційному Telegram-каналі Командування Повітряних сил Збройних сил України. Перші дрони типу "Shahed" в області зафіксували близько 01:00. Згодом повітряну тривогу скасували.

Однак вже о 01:21 військові повідомили про роботу протиповітряної оборони. "В Миколаївській області працює ППО по ударних БпЛА", - зазначили вони.

Відео дня

Інформація оновлюється...

Оновлено о 04:00: Ударні БПЛА в Хмельницькій області, курсом на Старокостянтинів.

Оновлено о 03:30: Дрони рухаються через Вінницьку область курсом на захід. Загроза є для Вінницької та Хмельницької областей.

Оновлено о 02:30: Наразі тривога лунає лише на території Вінницької та Черкаської областей.

Оновлено о 02:00: Безпілотні літальні апарат типу "Shahed" на межі Миколаївської та Кіровоградської області. Рух в північно-західному напрямку.

Росіяни атакують за допомогою дронів: що відомо

Загарбницькі війська РФ майже щоночі запускають в бік українських міст та селищ ударні безпілотники. Дрони збивають за допомогою систем протиповітряної оборони, стрілецької зброї та зенітних гармат.

Нещодавно у Повітряних силах попередили, що цієї осені та зими загарбники можуть запустити рекордну кількість безпілотників типу "Shahed".

Зазначається, що за шість місяців минулого опалювального сезону РФ атакувала Україну понад 1000 "шахедів", однак зараз, лише у вересні, їхня кількість сягнула 500.

Вас також можуть зацікавити новини: