РФ систематично тероризує Україну дронами / Скриншот

Ввечері 12 грудня через атаку дронів-камікадзе, які росіяни запустили по Одещині, сталися руйнування, двоє людей отримали поранення.  

Про це повідомляє пресслужба Сил оборони півдня України у Telegram. "Під час дронової атаки ворог спрямував БпЛА типу "Shahed-131/136" по Одещині. Понад дві години тривала напружена бойова робота підрозділів протиповітряної оборони", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, внаслідок російської атаки двоє людей отримали поранення, їх госпіталізовано. Військові запевняють, що стан потерпілих задовільний. Також сталося пошкодження цивільної інфраструктури, пожежу оперативно ліквідували.

Відео дня

Інформація щодо результатів бойової роботи ЗСУ уточнюється. "Пам'ятайте,  ворог підступний і може застосовувати кілька хвиль атак протягом ночі. Не втрачайте пильності, дослухайтеся сигналів повітряних тривог, оперативно переходьте в укриття", - наголошують у Силах оборони.

За словами очільника Одеської ОВА Олега Кіпера, двоє чоловіків отримали численні поранення, перелами та опіки. Один у стані середньої важкості, інший - у важкому стані шпиталізовані до медзакладів. Їм надають допомогу. 

Нічна атака БПЛА по Україні: що відомо

Як повідомляв УНІАН, увечері 12 грудня РФ запустила по Україні кілька груп дронів-камікадзе типу "Shahed". Групи ударних  безпілотниківфіксували на межі Київської та Вінницької областей, в Кіровоградській області та на Одещині.

Під час повітряної тривоги жителі Одеси чули гучні вибухи. Людей просили залишатися в укриттях.

Вас також можуть зацікавити новини: