У бінокль з позицій бійців видно Горлівку / скріншот

Бійці 24-ї бригади імені короля Данила стоять поблизу Горлівки Донецької області. Це місто вже 9 років в окупації. Ця ділянка фронту, де перебувають бійці королівської бригади, - унікальна, адже вона тут не змінювалася з часів АТО, йдеться в сюжеті ТСН.

Захисники розповідають, що пережили тут багато чого, було навіть пряме влучення у бліндаж, та ці окопи все витримали. Тут щодня літають ворожі дрони, працює російська артилерія. 

У 24-й бригаді розповідають журналістам, що наразі перевага в артилерії тут - за нами, що не може не тішити. 

"Королевичі тут міцно тримають панівну висоту, тому росіяни в штурми не ходять. Кілька разів лише намагались прощупати оборону", - йдеться в сюжеті. Та, кажуть піхотинці, окупанти поводяться дуже шумно, тож їх чути за сотні метрів.

Більшість бійців королівської бригади ніколи не були в Горлівці, але мріють прогулятися її вулицями.

Як українські снаряди "розносять" позиції росіян під Горлівкою

Раніше повідомлялося, що воїни бригади короля Данила нищитимуть ворогів українськими боєприпасами. Партія мін нашого оборонпрому вже на передових позиціях під Горлівкою. І ними вже вправно гатять по росіянах. 

Ці боєприпаси 82 калібру - чи не перша партія, яку отримали в бригаді короля Данила, але мінометники вже встигли оцінити їхню якість.

Вас також можуть зацікавити новини: