Українські пілоти щодня б'ють по позиціях росіян / фото REUTERS

Українські захисники протягом 25 квітня завдали п'ять авіаударів по районах зосередження російських окупантів.

"Авіація Сил оборони за добу завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а також один удар по зенітно-ракетному комплексу", - повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України в оперативній інформації про російське вторгнення станом на 18:00.

Також у Генштабі поінформували, що підрозділи ракетних військ та артилерії вразили зенітно-ракетний комплекс, район зосередження особового складу та військової техніки, та радіолокаційну станцію російських агресорів.

Відео дня

Крім того зазначається, що протягом доби російські окупанти завдали по території України два ракетних і шість авіаційних ударів.

"Протягом доби російські окупанти завдали 2 ракетних ударів із ЗРК С-300 по центру мирного міста Куп’янськ Харківської області. Внаслідок цього є загиблі та поранені серед цивільного населення, зруйновано будівлю краєзнавчого музею, поруч якого немає жодного військового об’єкту та пошкоджено іншу цивільну інфраструктуру", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, як зазначається, ворог завдав 6 авіаційних ударів та здійснив понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню в інших локаціях.

У Генштабі підкреслили, що ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається досить високою.

Втрати РФ в Україні - дані Генштабу

Як повідомляв УНІАН, українські захисники за добу 24 квітня знищили майже 700 окупантів.

Також за минулу добу збільшилась кількість знищеної ворожої техніки: танків - 3 тис. 688 (+5 за минулу добу), бойових броньованих машин - 7 тис. 151 (+12), артилерійських систем - 2 тис. 863 (+14), засобів ППО - 291 (+2).