Противник втратив кількох командирів, поділився український воїн / колаж УНІАН зі скріншоту й фото pixabay.com

Під час повномасштабної війни втрати російської армії в Україні серед офіцерів підскочили - ліквідовано, зокрема, майора, командира мотострілецького батальйону Миколу Дюбу і "героя" російської пропаганди, капітана Олексія Уточкіна, який командував зенітною ракетною батареєю "Бук-М3".

Російським "вантажем 200" стали також два молодших лейтенанти - Дмитро Масленніков і Жаргал Дашиєв, та старший лейтенант Валерій Сидоров, поділився офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") у своєму каналі в Telegram.

"...успішно демобілізовані: ...заступник командира полку підполковник Кім Роман; ...капітан 3 рангу Заборцев Ілля; офіцер... Базарнов Артем", - наголошується у повідомленні воїна.

Відео дня

Росія втратила кількох командирів, повідомив "Штірліц" / колаж з t.me/a_shtirlitz

Триває війна в Україні - сьогодні це варто знати

Окупанти намагаються рухатися вперед на нашій території на низці напрямків, зокрема, на Бахмутському, і отримують гідну відсіч. Заступник командира батальйону 5 окремої штурмової бригади ЗСУ Олексій Тарасенко говорив, що у загарбників на цьому напрямку немає сил для того, щоб здійснити великий наступ.

Росіяни вже зазнали величезних втрат в Україні. Загальні втрати ворога на 18 квітня 2024 року становлять приблизно 456 960 окупантів. Росія, зокрема, втратила 7 196 танків і 13 835 бойових броньованих машин.

Вас також можуть зацікавити новини: