Відновлювальні роботи розпочалися ще з вчорашнього вечора / фото t.me/lentachold

Станом на 9:00 2 червня за медичною допомогою після вибуху на оборонному заводі "Кристал" у нижегородському Дзержинську (РФ) звернулися 89 осіб.

Про це повідомляє "Интерфакс" з посиланням на Міністерство охорони здоров'я Росії.

Читайте такожУ Росії стався вибух на оборонному заводі (фото, відео)

Відео дня

З них 44 працівники підприємства і 45 жителів міста. За даними відомства, на стаціонарному лікуванні залишаються 16 осіб, з них одна пацієнтка у важкому стані, близькому до середнього, 15 - середнього ступеня тяжкості. Стан госпіталізованих стабільний, з поліпшенням.

Між тим влада Дзержинська продовжує збирати інформацію від місцевих жителів про майновий збиток, отриманий в результаті НП на заводі.

В адміністрації міста розповіли, що основний збиток обмежився вибитими шибками і пошкодженими дверима. Вибухова хвиля розбила 900 вікон у 309 житлових будинках, 55 дитячих садках вибиті 228 вікон, у 32 школах - 30 вікон. Відновлювальні роботи розпочалися ще з вчорашнього вечора, комунікації ніде не пошкоджені.

У чотирьох школах міста, де 3 червня пройде ЄДІ, більшою мірою все відновлено. За словами співрозмовника агентства, іспити там проводити можна.

Нагадаємо, в російському р. Дзержинськ (Нижегородська обл.) в суботу сталася серія вибухів у цеху з виробництва тротилу на заводі "Кристал".