В Петербург доставили российских десантников / valdep.livejournal.com

Про це повідомило Дождю джерело в медичних колах Санкт-Петербурга. Поранені були доставлені бортом транспортного літака Ан-72 з Ростова-на-Дону.

За словами джерела, це вже п'ятнадцятий борт, який прибув у Військово-медичну академію за останній тиждень. Однак до цього літаки привозили поранених бойовиків, в основному з українськими паспортами. Всього в госпіталі, знаходиться близько 180 поранених, доставлених з Ростова-на-Дону.

Джерело Дождя уточнюэ, що 12 російських контрактників, доставлених у Військово-медичну академію сьогодні, служать у 106-ї гвардійській повітряно-десантній дивізії, дислокованій в Рязані. У більшості з них осколкові поранення нижньої частини тіла - тобто поранення від «розтяжок» і протипіхотних мін.

Відео дня

За словами джерела, поранені почали прибувати до Петербургу в зв'язку з тим, що лікарні Ростова-на-Дону і Волгограда переповнені.

Читайте такожУ Росії з могил псковських десантників зняли таблички з їх іменами - журналіст

Міська військово-медична академія ім. Кірова розташована в Санкт-Петербурзі на вулиці академіка Лебедєва. Раніше голова організації «Солдатські матері Санкт-Петербурга» Елла Полякова заявляла Дождю, що має намір перевірити інформацію про сотні поранених, доставлених в Петербург.