Дар'ю Дугіну вбили російські партизани, поділився Ілля Пономарьов / соцмережі

Організація російська Національна республіканська армія (партизани) в Росії під час війни в Україні зробила досить багато акцій, зокрема, були підпали військкоматів, і вона ж підірвала авто, в якому знаходилася дочка головного ідеолога "руского міра" Олександра Дугіна - Дарина.

У РФ є не лише НРА, існує багато рухів знизу, зокрема, праві групи та бойова організація "Анархія комуністів", розповів колишній депутат Держдуми Росії Ілля Пономарьов в інтерв'ю "Радіо НВ".

За його словами, деякі акції в Росії не були марковані, і вони могли бути пов'язані з НРА.

Відео дня

"...Це люди (з НРА - Ред.), які зробили вже досить багато акцій в Росії: підпали військкоматів і так далі. Не тільки вона існує... Я так розумію, що якась значна кількість з цих немаркованих акцій була пов'язана з цією групою НРА. Про це все ми опублікували дані на спеціальному ресурсі "Роспартизан"... А в суботу відбулася та акція (підрив авто з Дугіною - Ред.)", - поділився екс-депутат.

Нагадаємо, в Підмосков'ї 20 серпня підірвали машину, за кермом якої перебувала Дарина Дугіна. ЗМІ з'ясували, що вибух був під днищем позашляховика.

22 серпня у ФСБ Росії похвалилися, що "розкрили" вбивство Дугіної - стверджували, що злочин скоїла 43-річна українка Наталія Вовк, яка приїхала в РФ у червні разом з 12-річною дочкою. Російська спецслужба стверджує, що Вовк служила в полку "Азов".

Пізніше полк "Азов" відреагував на заяву російської ФСБ. У полку повідомили, що жінка з таким ім'ям і прізвищем не має ніякого відношення до "Азову". 

Вас також можуть зацікавити новини: