Прем'єра Британії Бориса Джонсона справедливо називають великим другом України, адже після початку повномасштабного вторгнення РФ цей британський політик цілком підтримував нашу країну, серед іншого й у питанні надання озброєння. Також він не побоявся у розпал війни приїхати до Києва та пройтися Хрещатиком

Крім його політичної стезі, українці одразу почали цікавитися особистим життям Бориса Джонсона. Тож УНІАН розповідає, що відомо про Керрі Джонсон (у дівоцтві Саймондс) - третю дружину харизматичного британського політика.

Керрі Джонсон народилася 17 березня 1988 року. Нагадаємо, що Борис Джонсон - 1964 року народження.

Відео дня

Вона — англійська політична активістка та природоохоронниця, працює старшою радницею благодійної організації з охорони океану Oceana. Дівчина стала першою неодруженою партнеркою прем'єр-міністра Британії, яка проживала на Даунінг-стріт. 

Керрі до шлюбу з Джонсоном працювала офіційним представником ЗМІ Консервативної партії. Також дівчина проводила агітацію за Бориса Джонсона у 2010 році в Лондоні під час виборів мера.

Є у біографії Керрі й один вельми неприємний епізод: коли їй було 19 років, її з нічного клубу віз таксист Джон Ворбойз, який через два роки був засуджений за численні сексуальні напади на своїх пасажирів. Керрі згадувала, що чоловік накачав її спиртним та невідомими речовинами, вона вдома блювала й знепритомніла.

Щодо особистого життя Керрі до Бориса, то відомо, що вона перебувала у стосунках з британським політичним журналістом Гаррі Коулом.

З Борисом Джонсоном Керрі почала зустрічатися у 2018 році, коли він був одружений з Мариною Вілер (це його другий шлюб). Наступного року дівчина переїхала до квартири над Даунінг-стріт. А в лютому 2020 року пара оголосила про заручини.

У квітні 2020-го у Бориса та Керрі народився син, ще через рік - донька. До народження доньки у місіс Джонсон стався викидень, про що вона не посоромилася зізнатися публічно.

Керрі вийшла заміж за прем'єр-міністра 29 травня 2021 року на таємній церемонії у Вестмінстерському соборі, яку відвідали 30 гостей.

Вас також можуть зацікавити новини: