Олександру Лукашенку може втекти на Кубу чи в Китай, вважає Марія Максакова / фото ua.depositphotos.com

Самопроголошеному президенту Білорусі, посіпаці президента РФ Володимира Путіна Олександру Лукашенку загрожує драматичний розрив сідниць.

Псевдопрезидент може втекти до Китаю чи на Кубу, розповіла колишній депутат Держдуми Росії Марія Максакова в інтерв'ю УНІАН.

За її словами, невідомо, на кого розраховані нібито дружні заяви Лукашенка, адресовані українцям, оскільки відомо, як він допомагає окупантам.

Відео дня

"...ми знаємо, що він відправляє в ОРДЛО техніку з якихось розконсервованих запасів, дозволяє на своїй території тренувати цих "чмобиків". Є постійна загроза, що... російське угруповання розміщується в Білорусі з планом подальшого вторгнення. З іншого боку, Лукашенко намагається для Євросоюзу зберегти статус транзитера мідій, устриць і алкоголю. Тому я не здивуюся, якщо ми станемо свідками такого драматичного розриву сідниць Олександра Григоровича", - сказала вона.

Співрозмовниця зазначила, що журналісти-розслідувачі знайшли у псевдоглави Білорусі палац у Китаї, але, якщо ця країна здасться йому непривабливою, то, можливо, його приймуть на Кубі.

"Якщо Китай Лукашенку не здасться привабливим, чи він зрозуміє, що китайська позиція сильно змінюється на наших очах, то, можливо, його приймуть на Кубі. А там з його вмінням торгувати собою, з його ось цією надзвичайно гнучкою і виверткою позицією, я думаю, що він просто залишить без роботи всіх місцевих повій на пляжі Гавани", - додала екс-депутат.

Участь Білорусі у повномасштабній війні Росії проти України - що потрібно знати

Влада Білорусі надала військам РФ свою землю для здійснення широкомасштабного вторгнення в Україну рано вранці 24 лютого. Крім того, нашу землю не раз обстрілювали з білоруської території.

Спочатку Олександр Лукашенко говорив, що Білорусь не бере участі у війні Росії проти України, але на початку жовтня визнав причетність білоруської сторони до бойових дій.

Псевдопрезидент 10 жовтня оголосив про розгортання спільного угруповання військ Білорусі та РФ. Пізніше на білоруську територію привезли російських мобілізованих.

Військовий експерт Владислав Селезньов попередив, що російська армія знову може спробувати напасти з Білорусі на північ України, щоб відвернути увагу українських воїнів.

Вас також можуть зацікавити новини: