Пак Вон Сун / фото wikipedia.org

Мер Сеула Пак Вон Сун, якого знайшли мертвим, в передсмертній записці попросив у всіх пробачення.

Читайте такожПівнічна Корея пригрозила Сеулу початком війниЯк пише агентство Yonhap, передсмертну записку мера знайшли на столі в кабінеті його офіційній резиденції.

«Я винен перед усіма. Дякую всім, хто йшов зі мною разом за життя. Я завжди відчуваю провину перед сім'єю, якій не зміг дати нічого, крім болю. Кремуйте мене і розвійте над могилою батьків. Прощайте всі», – йдеться в записці.

Відео дня

64-річний політик пропав після того, як його колишня секретарка подала заяву в поліцію зі скаргою на небажані «фізичні контакти» і «недоречні» повідомлення від начальника.

Поліцейські почали широкомасштабну операцію з пошуку мера, в якій брали участь сотні офіцерів, безпілотних літальних апаратів і службових собак. Пізніше тіло Пак Вон Суна знайшли в лісі біля гори Пукаксан недалеко від офіційної резиденції мера у центрі Сеула.

За даними поліції, імовірно, він покінчив життя самогубством. Слідів насильницької смерті на тілі не було.

Раніше УНІАН писав, що 9 липня в Південній Кореї пропав безвісти мер столиці Пак Вон Сун. Про його зникнення заявила донька, правоохоронці розшукували градоначальника кілька годин. Після чого влада Південної Кореї виявили тіло мера.