Путін побоюється верхівки армії / скріншот

Президент РФ Володимир Путін відчуває безсилля на тлі подій навколо Криму. Він розуміє, що втрата півострова буде дорівнює його особистій поразці.

На цьому тлі американські генерали і чиновники вже у всю видають свої плани на Крим. Їх прокоментував російський опозиціонер Геннадій Гудков.

"Владу зараз взяли в країні генерали. Що стосується ось зараз Путіна, то зрозуміло, що він слабшає. Та він же не може керувати країною один. Ми приблизно розуміємо, так як генерали зараз мочать Пригожина, а Путін вже не може йому допомогти. Це помста за те приниження, в якому вони перебували багато місяців", - сказав він.

Гудков вважає, що Путін зараз шукає опору в ФСБ.

"ФСБ завжди конфліктувала з військовими і по суті підім'яла армію. Перший місяць війни як мінімум, чим і пояснюються невдачі на полі бою. Тому що ось власне ФСБшники управляли військовими діями, тобто політичні рішення приймалися саме ними... Путін слабину відчув що ним вже починають керувати, відчув себе в якійсь мірі маріонеткою. Він почав такі реверанси і поклони роздавати ФСБ, може підтримають його", - додав опозиціонер.

Ситуація в Кремлі: останні новини

Політолог Микола Давидюк вважає, що російський президент Володимир Путін почав поширювати тези про те, що РФ хочуть знищити. Це говорить про брак інфоприводів для внутрішньої пропаганди.

Російський диктатор шокував співробітників спецслужби ФСБ своєю антиросійською заявою: він закликав своїх агентів ліквідувати в Росії всю "мерзоту".

Раніше Путін заявив, що нібито західні лідери хочуть "розкасувати колишній Радянський Союз і його основну частину - Російську Федерацію".