Експерт пояснив слова Путіна про розвал Росії / скріншот

Російський президент Володимир Путін почав поширювати тези про те, що РФ хочуть знищити. Це говорить про брак інфоприводів для внутрішньої пропаганди.

Політолог Микола Давидюк вважає, що війна Російської Федерації проти України – це найгірший крок Путіна проти росіян, це війна проти самої Росії. При цьому він вказав, що російський диктатор не може визнати, що почав війну безпідставно, він наляканий і "почав грати ці наративи про нібито знищення РФ".

"Ці заяви (про розвал Росії - УНІАН) не від того, що він розвивається як людина або Країна, або його армія щось захоплює. Нічого з цього немає, цей "гриб" гниє і заражає своєю цвіллю всю Росію. Вона теж почне гнити", – розповів експерт 24 каналу.

Відео дня

Путін заговорив про розвал Росії - що відомо

Президент Російської Федерації Володимир Путін назвав нову мету "злого" заходу. Політик заявив, що нібито західні лідери хочуть "розкасувати колишній Радянський Союз і його основну частину - Російську Федерацію".

При цьому він заявив, не знає, чи зможе зберегтися такий етнос як російський народ в тому вигляді, в якому є сьогодні - будуть московити якісь там, уральці і так далі. 

Вас також можуть зацікавити новини: