Путін зробив антиросійську заяву й попросив ФСБ ліквідувати з території РФ всю "мерзоту" / скріншот

Російський диктатор Володимир Путін шокував співробітників спецслужби ФСБ своєю антиросійською заявою: він закликав своїх агентів ліквідувати у Росії всю "мерзоту". Раніше у ФСБ вже виникли проблеми через скарги колишнього кухаря Путіна Євгена Пригожина

Так, лідер РФ в рамках свого виступу на колегії ФСБ висловив занепокоєння у зв'язку з активізацією на території Росії випадків сепаратизму, націоналізму, неонацизму та ксенофобії. Він попросив спецслужбу розібратися з тими, хто намагається розколоти російське суспільство. 

"Звичайно, потрібно виявляти й припиняти протизаконну діяльність тих, хто намагається розколоти, послабити наше суспільство, використовує як зброю сепаратизм, націоналізм, неонацизм і ксенофобію. Це теж завжди застосовувалося щодо нашої країни, а зараз, спроби, звичайно, найбільш активні... спроби активізувати всю цю мерзоту на нашій землі", - заявив Путін.

У ФСБ виникли проблеми через Путіна

Зазначимо, що співробітникам російської спецслужби ФСБ доводиться несолодко через ідею лідера РФ Володимира Путіна почати повномасштабне вторгнення в Україну. Нещодавно стало відомо, що агенти готують план відступу своїх офіцерів з України на тлі новин про можливий початок контрнаступу ЗСУ в Криму. 

Нещодавно ФСБ довелося звільнити свого полковника-генерала Едуарда Черновольцева, який курирував розробку отрут на території Росії. Повідомлялося, що його ефективністю було незадоволене вище керівництво РФ і, можливо, сам Путін. 

Також у листопаді 2022 року стало відомо про загадкову смерть заступника Путіна в ФСБ Віктора Черкесова, який водився з диктатором ще в період його "пітерської молодості". 

Вас також можуть зацікавити новини: