Вже найближчої суботи, 21 квітня, глядачів UDT (Ukrainian Dance Theater) чекають дві прем’єрні одноактні хореографічні вистави «Автор» та «Епізоди».

Цілковита емоційна зануреність у світ внутрішньої боротьби «Автора» від Анни Герус з живим минулим у першому відділенні цього разу буде відмічена прем’єрним виконанням головної ролі Ігорем Волошиним. Відлуння чекає на глядачів у другому відділенні - в калейдоскопі життєвих «Епізодів», що складається з трьох хореографічних міні-вистав від трьох молодих хореографів, які працюють у різних напрямках сучасного танцю. До програми увійдуть роботи Ірини Плотнікової, Владислава Детюченко та Анни Герус. Проектом «Епізоди» Ukrainian Dance Theatre розпочне знайомити глядачів із розмаїттям танцювальних технік і пластики, а також – із митцями, які присвячують життя сучасній хореографії. Глядачеві доведеться самому шукати відповіді у вічному перехресті вибору: чи то справжнього почуття, чи то інстинктів, чи то гри шансів, якими так щедро всипана життєва дорога. Епізоди будуть справжніми і глибоко філософськими. Різні жанри, стилі виконання, різний ступінь досвіду авторів і виконавців, різні підходи та музичне оформлення не залишать байдужими  навіть самих спокушених критиків. Прем’єрний показ балетів «Автор» та балетної серії «Епізоди» відбудеться на сцені Молодого театру за адресою Київський Академічний Молодий Театр, вул. Прорізна, 17. Квитки можна придбати за посиланням чи у касі театру.

Каса театру: (044) 278-73-92

Для довідки: Наприкінці грудня 2017 р. Ukrainian Dance Theater (UDT)  (українська назва  - Український Театр Танцю) було офіційно зареєстровано. За 3 місяці, новонароджений театр вже вдруге виносить на суд глядачів прем’єру. Відкритий до експериментів та пошуку нових засобів вираження, UDT створює якісні і художньо цілісні вистави, запрошуючи молодих хореографів та виконавців, композиторів та дизайнерів. Еволюція танцю та театрального мистецтва отримала творчий майданчик для реалізації найсміливіших та захоплюючих ідей. Засновниця UDT, худодній керівник та хореограф Анна Герус