Про це заявила кореспонденту УНІАН прес-секретар Львівського автобусного заводу Оксана Горак коментуючи появу на сайті Gazeta.ua (та передруковану регіональними ЗМІ) інформації про те, що власник ЛАЗу Ігор Чуркін нібито закриває ЛАЗ через борги.

„Розміщена у ЗМІ інформація не відповідає дійсності. Завод працює у звичному режимі і жодних рішень про його закриття не приймалося. Це все безпідставні чутки”, - заявила Оксана Горак.

Вона також зазначила, що на підприємстві немає заборгованості із зарплати, „повністю виплачено зарплату за 2012 рік, на даний час проводяться виплати за січень 2013 року”.

Відео дня

Разом з тим, О.Горак зазначила, що останніми днями на підприємстві виникли проблеми з електромережами, внаслідок чого виробничі цехи залишилися без опалення у мінусову температуру.

„Буде ухвалюватися рішення про вихід із ситуації з обігрівом. Можливо, день-два працівники не будуть виходити на роботу, щоб не мерзнути в холодних цехах. У цілому ж підприємство функціонує нормально і немає підстав для поширення чуток про закриття Львівського автобусного заводу”, - зазначила прес-секретар.