Відома тележурналістка, народний депутат від блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Ольга ГЕРАСИМ’ЮК закликала кримських колег-журналістів до толерантності у висвітленні подій у Криму.

«Я закликаю колег бути з’єднуючою ланкою між людьми і завжди пам`ятати про відповідальність за кожне сказане слово, давайте будемо толерантними, давайте пам`ятати, що є не тільки чорний та білий кольори, але між ними існує безліч відтінків», - сказала журналістка на прес-конференції в Сімферополі, інформує прес-центр Кримської НСНУ.

За словами О.ГЕРАСИМ’ЮК, під час робочої поїздки до Криму вона побачила обнадійливі приклади, коли діти демонстрували дорослим, як треба відноситися до людей іншої національності.

Відео дня

«Діти, виступаючи з концертом, одягалися в українські костюми, потім міняли їх на кримськотатарські, співали російські народні пісні, і це не викликало ніякого непорозуміння або відторгнення, навпаки, вони робили це із задоволенням - розповіла О.ГЕРАСИМ’ЮК . - Діти, показують нам, як треба відноситися до людей і як би вони хотіли, щоб поводилися дорослі».