4 квітня у Севастополі відкриється другий в Криму факультет Київського національного університету культури і мистецтв (КНУКІМ).

Про це повідомив ректор КНУКІМ Михайло ПОПЛАВСЬКИЙ під час зустрічі с заступником Постійного Представника Президента України в Криму Валериєм ПРОБИЙ-ГОЛОВОЮ.

Під час перебування в Севастополі запланована зустріч ректора із випускниками шкіл міста, кращі з яких за результатами співбесіди продовжать навчання за державні кошти в Києві, а також відбудеться його творчий вечір під назвою «З любов’ю до Севастополя».

Відео дня

М.ПОПЛАВСЬКИЙ розповів, що навчання на Севастопольському факультеті розпочнеться російською мовою, але його випускники будуть володіти вже як російською, так і державною мовами. "Цей факт, а також ґрунтовні фахові знання серйозно підвищать конкурентноздатність наших випускників", - підкреслив М.ПОПЛАВСЬКИЙ, повідомляє Представництво Президента в Криму.

В.ПРОБИЙ-ГОЛОВА відзначив, що випускники Київського національного університету культури і мистецтв успішно працюють в багатьох закладах культури автономії і запросив ректора провести зустріч в Сімферополі із старшокласниками Криму, які цього року отримають атестат зрілості. М.ПОПЛАВСЬКИЙ повідомив, що планує організувати такий захід у травні на базі Кримського факультету КНУКІМ.