Голова севастопольської адміністрації Сергій КУНІЦИН на зустрічі з послом Російської Федерації в Україні Михайлом ЗУРАБОВИМ порушив питання боргів Чорноморського флоту перед Севастополем і скорочень на флоті, повідомила прес-служба адміністрації.

КУНІЦИН і ЗУРАБОВ торкнулися «низки тем, що стосуються проблем боргів Чорноморського флоту РФ перед Пенсійним фондом України і масових скорочень вільнонайманих працівників на підприємствах і структурах флоту», йдеться в прес-релізі. 

Співрозмовники домовилися, що перелічені теми «найближчим часом буде розглянуто на офіційному рівні», відзначили в прес-службі.

Відео дня

«Михайло ЗУРАБОВ висловив готовність сприяти у розв‘язанні всіх проблемних питань, пов`язаних з перебуванням і функціонуванням ЧФ РФ на території Севастополя», - повідомляє адміністрація.

За даними управління Пенсійного фонду України в Севастополі, борг підприємства «Будівельне управління Чорноморського флоту Міністерства оборони РФ» станом на 20 лютого становить близько 10,5 млн. грн. Загальна пенсійна недоїмка по місту - більш як 17 млн. грн.