У Білій Церкві у підприємця викрали тушки індиків / фото npu.gov.ua

На трасі Київ-Одеса у районі м. Біла Церква троє чоловіків скоїли напад на приватного підприємця та заволоділи двома тушками індиків, після чого скрилися на автомобілі BMW.

Читайте такожБританська поліція затримала схожого на Роса з серіалу "Друзі" грабіжника (відео)

Про це на своїй сторінці у Facebоok повідомив заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін. За словами потерпілого, невідомі погрожували йому автоматом АК-47.

Відео дня

"Вже за кілька хвилин оперативники зупинили автівку, яка підпадала під орієнтування.Під час огляду автівки працівники поліції виявили та вилучили у якості речових доказів дві тушки індика та предмет, схожий на зброю. Як з’ясувалось, автомат, яким погрожували нападники, виявився іграшковим", - повідомили у прес-службі Нацполіції.

фото npu.gov.ua

За словами затриманих, вони виїхали за місто сфотографуватись з іграшкою-автоматом і в цей час побачили, що розвантажують товар і вирішили пожартувати, розігравши напад.

"Потерпілий підприємець і гадки не мав, що це "дитяча витівка", сприйняв це за реальну погрозу своєму життю і віддав м'ясо птиці", - зазначили у поліції.

Збитки підприємця оцінили у 3 тисячі гривень, а проти зловмисників відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст.187 КК України (розбій). Їм загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Наразі "жартівників" затримано, вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання запобіжного заходу.

фото npu.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, у березні у Львові правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка, який вирішив прийняти душ під час пограбування.