Наталія Поклонська / УНІАН

Після заяви екс-прокурора" окупованого Криму Наталії Поклонської про "мироточення" погруддя царя Миколи II в каплиці при прокуратурі Криму, РПЦ організувала єпархіальну комісію, яка перевірила достовірність цієї інформації. Жодних слідів мироточіння виявити не вдалося. Про це УНІАН повідомили в прес-службі Сімферопольської і Кримської єпархії РПЦ.

Читайте такожУ Росії активісти просять Медведєва відправити на Євробачення Поклонську "з мироточивою іконою"

"На момент відвідування комісією каплиці святих царствених страстотерпців слідів мироточіння на бронзовому погрудді царя-страстотерпця Миколи II і іконах в каплиці не встановлено", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Як повідомляє "Інтерфакс", у РПЦ також заявили про недоречність насмішок над Наталією Поклонською, які з'явилися в соцмережах після того, як набув популярності короткий ролик з витягом з її інтерв'ю.

"Не будемо критикувати молоду, недосвідчену ще в політиці жінку-депутата. Не варто звертати уваги на богоборців і мережевих пустобрехів - горбатого могила виправить", - заявив голова синодальної комісії по канонізації святих єпископа Панкратія.

Раніше повідомлялося, що екс-прокурор Криму заявила, що в анексованому Росією Криму замироточило погруддя останнього російського імператора Миколи II. Мова йде про скульптуру, встановлену в каплиці при будівлі прокуратури в Сімферополі.