Мілонов вже готує відповідні поправки до Кримінального кодексу РФ / ntv.ru

У Росії депутат Держдуми Віталій Мілонов заявив, що хоче внести поправки до Кримінального кодексу і прирівняти критику і публічні образи глав традиційних російських релігійних течій до екстремізму і посяганню на конституційний лад держави, пишуть «РИА Новости».

"Публічна образа чи наклеп на священика, рабина, ламу або муллу - це образа цілої релігії, а не блага секулярного суспільства. Ми повинні захистити громадянський мир всередині нашої країни заради майбутніх поколінь", - сказав Мілонов.

Читайте такожУ Кремлі оцінили ймовірність ухвалення закону про заборону доступу дітям до соцмереж

Відео дня

Він вважає, що цілі народи, які населяють Російську Федерацію, спираються, перш за все, на релігійну спільність, а вже потім на національну приналежність.

Як повідомляв УНІАН раніше, депутат Держдуми Віталій Мілонов взяв участь у першотравневій ході в Санкт-Петербурзі.

«У якийсь момент Мілонов вирішив увійти в середину колони і спробувати донести присутнім свої погляди на одностатеву любов», — писали ЗМІ.

Однак законодавцю, який відомий як затятий противник людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією, не вдалося це зробити. Під крики «Мілонов — ганьба Петербурга» виникла бійка. Поліцейські оперативно захистили парламентарія, який раніше був депутатом петербурзьких законодавчих зборів.