ДНК-тест допоміг дізнатися правду / колаж УНІАН, фото: ua.depositphotos.com, pixabay.com

Чоловік заради розваги пройшов тест ДНК і розкрив темну таємницю своєї бабусі, яка його приголомшила. Своєю історією він поділився на Reddit.

За його словами, набір для ДНК-тестування він придбав за примхою, а у підсумку виявив цілу другу сім'ю, про яку досі нічого не знав. Завдяки ДНК-тесту чоловік дізнався про біологічного батька своєї матері:

"Моя бабуся все ще жива, їй майже 90 років. Я поговорив з нею і сказав, що все знаю... Вона поговорила з моєю мамою, і вся правда вийшла назовні".

Відео дня

Виявилося, що у бабусі був курортний роман зі справжнім батьком його матері, і вона тільки зараз у цьому зізналася.

"Це був дуже важкий місяць для мами, вона багато плакала, але разом з тим відчула величезне полегшення. Чоловік, якого вона вважала своїм батьком, був не дуже добрим до неї і ставився до неї інакше, ніж до її братів і сестер. Все це дозволило їй, принаймні, дізнатися, чому, - зазначив чоловік. - Її біологічний батько помер 50 років тому, і у нього більше не було дітей. Але тепер у нас є нові двоюрідні брати".

Чоловік пройшов тест ДНК і розкрив сімейну таємницю - ще одна історія

Раніше УНІАН писав, як 37-річний Джон Чемберс, композитор, що живе в Лондоні, пройшов тест ДНК і виявив, що у нього є брати і сестри, про існування яких він не здогадувався.

Після проходження тесту виявилося, що його біологічним батьком є донор сперми, у якого є не менше семи інших синів і дочок від різних матерів.

Вас також можуть зацікавити новини: