Чоловік був засмучений, дізнавшись результат ДНК тесту / фото ua.depositphotos.com

37-річний Джон Чемберс, композитор, який живе в Лондоні, пройшов тест ДНК і виявив, що у нього є брати та сестри, про існування яких він не здогадувався.

Як чоловік розповів The Independent, він інші члени його родини отримали в подарунок на Різдво набір для ДНК-тестування. Після проходження тесту виявилося, що його біологічним батьком є донор сперми, у якого є не менше семи інших синів і доньок від різних матерів. 

"Батько тягнув час і не відправляв свій тест на перевірку. А я подумав: "Чому ні? Дізнаюся, на скільки відсотків я вікінг". У брата результати збіглися з матір'ю, але не з батьком. Я подивився на результати й подумав: "О Боже, у мами був коханець?". Коли вони розповіли мені про все, я був розгублений", - згадує Чемберс.

Відео дня

Він зізнається, що був засмучений, адже його життя розділилося на "до" і "після". Чоловік постійно відчував, що втратив ідентичність, він запитував: "Хто я тепер?".

Тепер Чемберс і всі його новознайдені зведені брати та сестри регулярно влаштовують сімейні барбекю, під час яких вони виявляють все більше спільного. Також вони знайшли свого біологічного батька і зустрілися з ним. "Спершу він був холоднуватий. Його явно турбувало, що його особистість розкрита", — говорить Джон.

Як сімейна пара зі США виявилася братом і сестрою

Сімейна пара зі США, яка виховує трьох дітей, дізналася, що вони, ймовірно, троюрідні брат і сестра. Вони здали аналіз ДНК через 10 років після початку подружнього життя.

Подружжя розповідає, що хотіло дізнатися побільше про своє генеалогічне дерево. Вони були шоковані, коли дізналися результати ДНК-тесту.

Вас також можуть зацікавити новини: