Лікар постійно розповідає про незвичайні знахідки в тілі пацієнтів / скріншот

Гінеколог з Гондурасу був приголомшений, виявивши таргана у піхви пацієнтки. "Вона сказала, що у неї щось незвичайне в піхві", — розповів лікар Марко Калікс.

Марко - зірка в онлайн-спільноті гінекологів, адже він часто документує свої найнезвичайніші або найбільш шокуючі знахідки. Про них він розповідає своїй майже 400-тисячній аудиторії в TikTok, повідомляє New York Post.

Але остання знахідка його дуже здивувала. Лікар описав, як пацієнтка родом із сільської місцевості прибула до його клініки, жінка була "вкрай схвильованою і спітнілою".

Відео дня

Вона пояснила, що у неї були проблеми зі сном через щось "надзвичайно дивне" у піхві. У ході огляду була розкрита шокуюча причина дискомфорту жінки.

"Коли я ввів дзеркало, я побачив, що там комаха", — сказав приголомшений гінеколог. 

Це стало першим подібним випадком для досвідченого лікаря, який раніше виявляв всередині жіночих статевих органів все - від презервативів до секс-іграшок.

Поки незрозуміло, як тарган, який, як повідомляється, був мертвий до того, як він його видалив, опинився в жіночому статевому органі.

Незвичайна Знахідка лікарів в носі пацієнта

Раніше в Нью-Йорку (США) у 38-річного чоловіка медики виявили справжній зуб у носі. Пацієнт скаржився, що кілька років відчуває проблеми з диханням через праву ніздрю.

Провівши риноскопію за допомогою камери й ліхтарика, лікарі виявили в носі "тверду безболісну білу масу". Виявилося, що це 14-міліметровий ектопічний зуб - тобто зуб, який виріс не там, де слід було б.