Розважтеся з новою фотоілюзією / Колаж УНІАН / фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Гострозорі люди завиграшки можуть впоратися з найскладнішими оптичними ілюзіями. Сьогодні пропонуємо вам розв'язати загадку, в якій приховано дивовижних птахів. 

Уважно подивіться на фото височенних пальм на фоні неба. Десь серед листя та кори приховалися три папуги. Щоб отримати перемогу, вам необхідно відшукати всіх менш ніж за 10 секунд.

Здатні впоратися? Тоді починайте.

Відео дня
фото УНІАН

Не засмучуйтеся, якщо не змогли знайти всіх птахів. Зрештою, саме в цьому і сенс подібних загадок - ввести гравця в оману, обманувши його зір.

Нижче ми опублікуємо фото, на якому будуть позначені правильні відповіди. Якщо ви відшукали всіх папуг, то зможете перевірити відповіді. Тренуйтеся розв'язувати інші головоломки, щоб мати успіх у цій справі.

Рішення загадки:

Папуги сховалися на самих верхівках пальм, замаскувавшись листям. 

фото УНІАН

Інші цікаві оптичні ілюзії для вас:

Раніше УНІАН публікував чарівну зимову фотоілюзію, яка зачарує кожного. Серед снігу та будиночків заховали зайченя. Чи зможете ви знайти його у визначений час?

Також вас може зацікавити знімок з птахами, серед яких є одна "самозванка". Якщо здатні відшукати її за 10 секунд, то можете пишатися своєю спостережливістю! 

Вас також можуть зацікавити новини: