Механік назвав поширену помилку водіїв, яка може пошкодити авто / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скріншот

Відомий механік із понад 55-річним стажем Скотті Кілмер застеріг водіїв від поширеної помилки, яка може призвести до значного пошкодження машини

Скотті Кілмер відомий своїми порадами автомобілістам, які він публікує YouTube і в TikTok. Так, в одному зі своїх відео він розповів своїм глядачам про те, як вибоїни можуть серйозно пошкодити різні частини їхнього автомобіля.

"Звичайно, так можна зламати і пошкодити різні деталі. Крім того, більшість автомобілів сьогодні мають легкосплавні диски, і коли ви потрапляєте на вибоїни, вони не просто гнуться, вони тріскаються, і вам потрібно буде купувати нові дорогі диски", – пояснив він.

Відео дня

За словами Скотті Кілмера, вибоїни можуть завдати значної шкоди шинам і навіть компонентам підвіски.

"Навіть шини сьогодні недешеві, ви можете зіпсувати шини, наїхавши на вибоїну. Також наїзд на вибоїну може пошкодити кріплення стійок, особливо гумові опори", – додав механік.

В Україні зростає попит на вживані авто: які марки купують

Протягом липня на українських дорогах зʼявилися 18,8 тис. вживаних легкових авто, які були ввезені з-за кордону. Ця позначка стала найбільшою за останні 11 місяців.

За даними "Укравтопрому", найбільшою популярністю користуються  Volkswagen Golf та Renault Megane, яких розмитнили більше 1600 та 1200 одиниць відповідно.

Вас також можуть зацікавити новини: