Чому в Індії носять двоє трусів / Фото: REUTERS

В Індії існує багато дивних традицій та звичок, але одна з них вас точно здивує. Чи чули ви, що жителі цієї країни носять по двоє трусів? І цьому є кілька пояснень.

Особливості клімату Індії змушують людей часто митися. Втім, далеко не у кожному будинку є душ чи ванна. Більшість бідних місцевих мешканців змивають бруд та піт у річці. У великих містах є спеціально обладнані пляжі для купання. 

Найбільшою "громадською ванною" Індії є річка Ганг. Духовні лідери стверджують, що купання в річці - це не тільки очищення тіла, а й душі. Пропускати водні процедури не можна. 

Відео дня

Втім, такі купання в громадському місці створюють певні проблеми, адже індусам заборонено демонструвати наготу тіла. Мешканці Індії придумали спосіб, як уникнути порушення регілійних заборон.

Щоб купатися разом з іншими людьми, місцеві почали носити два комплекти спідньої білизни, вдягаючи їх один на одний. Під низ вдягають класичні труси, а зверху - труси специфічного крою, більше схожі на шорти або бриджі. Знявши верхні труси, людина все одно не є нагою, але деякі частини інтимних зон відкриті для миття.

Як повідомляв УНІАН, інколи з людьми стаються курйозні історії, коли їхні труси випадково бачить натовп. Нещодавно чоловік випадково показав колегам спідню білизну із зображенням героя коміксів, забувши про відеодзвінок.

Вас також можуть зацікавити новини: