Те, як ви поводитеся в подорожах, багато говорить про вас: цікавий тест на характер

Те, як ви поводитеся в поїздці, багато в чому залежить від вашої особистості. Люди переживають подорож по-різному. Декому це подобається, а дехто ненавидить. Деякі ретельно планують свої поїздки, а інші просто збирають сумку і їдуть. Пройдіть тест на тип особистості, щоб дізнатися про себе більше.

Який у вас тип особистості в подорожах - оберіть стиль

У кожної людини свій тип особистості - тест за картинками допоможе дізнатися, до якого належите саме ви. Визначити це можна, якщо подивитися на типи мандрівників і зрозуміти, хто найбільше схожий на вас.

  • Спонтанний мандрівник

Тип особистості "спонтанний мандрівник" - це людина, подібна до плотів у морській бурі. Вони йдуть туди, куди їх несуть хвилі. Якщо ви така людина, ви зневажаєте будувати плани й обмежувати себе часовими рамками. Ви часто спізнюєтеся і завжди в дорозі. Вам важко пристосуватися до будь-якого сценарію, будь то робота, дружба або стосунки, і ви весь час шукаєте щось нове. Ви не замислюєтеся про речі і просто робите, якщо вам хочеться щось зробити.

Відео дня
  • Невротик, який переживає

Ви любите подорожувати, але не можете перестати турбуватися? Психологічний тест скаже, що це зустрічається у багатьох людей. Якщо ви ідентифікуєте себе як невротик, схильний до надмірного мислення, ви будуєте резервні плани для резервних планів. Ви турбуєтеся про те, що вас з'їсть дика тварина або що ви потрапите в зсув ґрунту.

Турбуєтеся, що втратите паспорт і ніколи не повернетеся додому. Ви навіть переживаєте, що будете замкнені у своїй кімнаті і ніхто ніколи вас не знайде. Хоча вам подобається подорожувати, ваше надмірне мислення іноді може завадити вам отримати задоволення. Для таких людей найкраще подорожувати з партнером або в групі, щоб вони могли розслабитися.

  • Надзвуковий планувальник

Є різниця між мислителем і планувальником. Тест на характер це точно визначає - перший занадто багато переживає, а другий просто любить організовувати. Якщо ви прискіпливий планувальник, вам подобається складати списки, наводити лад на робочому столі, складати маршрути і щиро їх дотримуватися. Дехто може заперечити, що планування позбавляє подорожі задоволення, але це не зовсім так. Якщо ви плануєте, це не означає, що ви не цінуєте веселощі. Це означає, що ви більше цінуєте час і любите будувати плани заздалегідь. Це правило можна застосувати і до вашої роботи, і до стосунків.

  • Спокійний інтроверт

Ви віддаєте перевагу подорожувати поодинці й уникаєте галасливих туристичних місць? Найімовірніше, ви типовий інтроверт. Вам подобається насолоджуватися природою, здійснювати тривалі прогулянки на самоті і просто відчувати спокій красивих місць. Ви не асоціальні й не нервуєте в присутності інших людей, а просто почуваєтеся надто комфортно у своїй власній шкурі, щоб мати можливість розважатися самостійно. У вас невимушений характер, і ви залишаєтеся безтурботним. Але ви також часто страждаєте від нападів низької впевненості в собі. Ви креативні, чуйні і вам потрібен час, щоб відкритися людям.

  • Незалежний екстраверт

Якщо ви свідомо віддаєте перевагу подорожувати групами або бронюєте хостел замість одномісного номера, ви екстраверт. Ви любите знайомитися з новими людьми і заводити друзів. У вас приваблива особистість, сповнена тепла і гумору, завдяки якій усі навколо вас почуваються невимушено. Ви любите спілкуватися на вечірках і шукаєте уваги. Ви також маєте чудові лідерські якості на роботі та схильні насолоджуватися компанією однодумців. Подорожуючи, ви робите щось на ходу і не можете не поговорити з місцевими жителями.

  • Любитель "гострих" відчуттів

Цей тип особистості подорожує тільки для того, щоб відчути себе живим. Такі люди люблять досліджувати та ризикувати. Їхній головний пріоритет - задоволення. Таким чином, історичні місця або релігійні об'єкти, як правило, не підходять для таких людей, оскільки вони їм набридли. Якщо ви теж любитель гострих відчуттів, найімовірніше, ви виберете пункти призначення, ґрунтуючись на тому, скільки задоволення ви зможете там отримати. Ви екстраверт і любите активний спосіб життя. Цілі вашої мрії включають стрибки з парашутом, банджі-джампінг і рафтинг.

  • Цінитель традицій і культури

Любителі культури подорожують через захоплення іншими культурами. Перше місце, яке ви відвідуєте під час поїздки, - це, найімовірніше, музей або історичне місце, а не пляж. Вам подобається глибоко досліджувати місця, а не просто відвідувати головні визначні пам'ятки, а потім вирушати додому. Вам подобається спілкуватися з місцевими жителями, насолоджуватися місцевою кухнею і гуляти маловідомими вулицями. Ви володієте багатою уявою, соціально обізнані та любите думати про абстрактні концепції.

Вас також можуть зацікавити новини: