Скільки витрачає дружина дубайського шейха / колаж УНІАН, скриншоти

Дружина дубайського мільйонера Лінда Андраде нещодавно поділилася відео, у якому вона розповіла, як саме вона любить витрачати свої гроші. Цифри вражають.

Про свої витрати Лінда розповіла в TikTok у відео під назвою "Скільки я заробила цього тижня як дружина мільйонера". Як стверджує жінка, на тиждень вона витратила 1 411 008 доларів. На тижневий шопінг жінка витратила 356 214 доларів.

Потім жінка отримала від свого чоловіка додаткові 229 141 долар. Ці гроші вона витратила на напої та вечерю поза домом. 7 210 доларів вона витратила на елітний шоколад.

Потім її чоловік Рікі скинув 201 200 доларів на золоті прикраси, а також дав їй додаткові 52 210 доларів розваги. Відео закінчується тим, що жінка сидить на човні, показуючи, що вона витратила 216 789 доларів  у "випадкову середу".

Лінда називає себе "справжньою дубайською домогосподаркою". За розкішним життям 24-річної дівчини стежать 796 800 підписників у TikTok.

Як повідомляв УНІАН, британка, яку заздрісники охрестили "мисливицею за золотом", з радістю демонструє своє розкішне життя у шлюбі з дубайським мільйонером. Дівчина розповіла про жорсткі правила, яких має дотримуватися у шлюбі.

Вас також можуть зацікавити новини: