Британка розповіла про життя з мільйонером / колаж УНІАН, фото скріпншоти з відео Суді Аль Надак

Британка, яку заздрісники охрестили "мисливицею за золотом", з радістю демонструє своє розкішне життя у шлюбі з дубайським мільйонером.

Жінка познайомилася зі своїм обранцем під час навчання в Дубаї, і ось уже три роки пара перебуває в офіційному шлюбі, пише Mirror.

26-річна Суді Аль Надак із Сассексу познайомилася зі своїм чоловіком, 32-річним Джамалом Аль Надаком, бізнесменом, сім років тому, коли вони обидвоє навчалися в Дубаї. Суді не стала приховувати від громадськості своє розкішне життя, і ділилася кадрами своїх буднів в інтернеті.  

Відео дня

Суді знає, що люди вважають її "золотошукачкою", проте, багата домогосподарка стверджує, що чоловік любить її за ставлення до нього. Жінка розкрила правила відносин з чоловіком – за її словами, вони обидвоє їх дотримуються, і саме це допомогло їм бути щасливими у шлюбі.

Суді відверто розповіла про суворі правила їхньої сімейної пари, такі як не дружити ні з ким з протилежної статі, ділитися своїми паролями і постійно відстежувати місце розташування по GPS.

При цьому Суді із задоволенням розповідає про те, як це – бути в шлюбі з людиною іншої культури.

"Раніше мене завжди розпитували про те, як це - вийти заміж або зустрічатися з мільйонером з іншої культури та релігії, тому я подумала, що буде простіше поговорити про це в соцмережах", - зазначає вона.

Жінка уточнила, що вони з чоловіком завжди включають на гаджетах своє місце розташування, коли знаходяться не поруч, щоб знати, де вони.

"У мене немає друзів протилежної статі, я завжди одягаюся скромно і завжди стежу за тим, щоб все було ідеально, наприклад, моє волосся, нігті і макіяж", - додала вона.

Дружина мільйонера одягається скромно і завжди стежить за собою / скріншоот з відео

Попри те, що не всі розуміють і підтримують її, Суді не припиняє виставляти на загальний огляд свої походи по магазинах і подорожі.

"У мій бік ллється багато ненависті від людей тільки тому, що вони заздрять або не розуміють моїх відносин і контенту, який я роблю", — поділилася дружина мільйонера.

А щоб впоратися з негативом, Суді ходить в бутіки. "Я б брехала, якби сказала, що це було легко щодня, бо я отримую багато жахливих коментарів, тому я просто ходжу в Dior, щоб почувати себе краще", - каже вона.  

При цьому чоловік всіляко підтримує дружину і радить їй не звертати увагу на злих людей.

Більше реальних історій про стосунки

Раніше УНІАН повідомляв про те, що дівчина дізналася про зраду свого коханого перед спільною подорожжю і вирішила йому помститися. 

Дівчина сказала своєму хлопцеві, що планує зробити ролик з їхньої спільної подорожі, і на кожному листочку паперу, який буде в кадрі, вона описуватиме щось приємне, що він зробив для неї. Насправді вона змонтувала міні-фільм про його невірність.

Зокрема, в одному з кадрів вона показала фотографію свого хлопця в Лондоні поруч з листочком, на якому було написано: "Після цієї поїздки я розлучаюся з ним".

Вас також можуть зацікавити новини: