Тест на характер за формою шиї / УНІАН

Психологи кажуть, що можна виміряти свою шию, щоб дізнатися особливості своєї унікальної натури. Тест на визначення типу особистості складений саме так - його результати вражають, адже таке про людину не розповість жоден психолог.

Як пройти тест на тип особистості за формою шиї - інструкція

Для того щоб даний тест на тип особистості дав найбільш точний результат, вам потрібно правильно виміряти потрібну частину тіла. У цьому допоможуть руки (точніше - їх ширина без урахування пальців), які потрібно помістити на шию так, поки не торкнетеся ключиці. Поміщається більше однієї руки - шия довга, одна рука або якась її частина - шия коротка.

Який ви тип особистості - тест і результати

Цей найточніший тест на тип особистості покаже, які у вас є приховані якості, позитивні і негативні сторони, а також дасть повну характеристику людини. Ви зможете дізнатися про свою натуру більше, щоб стати успішніше в житті.

Відео дня
Виміряйте свою шию і дізнайтеся багато нового / УНІАН
  • Довга шия

Такі люди витончені і мудрі, як правило, з високим рівнем інтелекту. Вони виділяють елегантність і витонченість, завжди прагнуть до знань, тому домагаються великого успіху в кар'єрі. Цікаві по своїй натурі, тому завжди вивчають світ, багато знають і вміють. Дають хороші поради, самі майже не помиляються, тому розвинені не по роках і тонко відчувають світ.

Чуйно реагують на емоції оточуючих, готові прийти на допомогу в будь-який момент. Співчутливі та розуміючі, вони ніколи не пройдуть повз нужденного. Мають відмінні навички в комунікації, володіють розвиненою інтуїцією. Схильні до творчості, часто цим і заробляють. Самі по собі - природжені лідери, здатні вести за собою натовп. Дуже цінують незалежність і нікому не дозволяють зазіхати на свою свободу.

  • Коротка шия

Люди з короткою шиєю більш приземлені, вперті, наполегливі та педантичні. У них практичний підхід, а також розвинена логіка і аналітичні здібності. Перешкоди для людей з короткою шиєю - не проблема, в подоланні вони загартовують характер. Впевнені в собі і рішучі - їх важко збити з наміченого шляху.

Розвинене почуття обов'язку і відповідальності перед іншими, надійність і вихованість - важливі якості. Схильність помічати дрібниці, яких не бачать інші, що дозволяє краще зрозуміти будь-яку зупинку. Є навик завжди залишатися в реальності і діяти за обставинами - в хмарах не витати.

Також присутня і звичка терпіти, чекати, не поспішати, тому рішення приймаються виважено. Педантичність в думках і діях змушує йти поетапно, а не "котитися стрімголов по життю". До нових ситуацій і обставин такі люди пристосовуються легко - ніколи не скаржаться, шукають можливості, а не придумують причини.

Вас також можуть зацікавити новини: