Тест за кольором психологія / картинка УНІАН

Тест за улюбленим кольором на характер вважається одним з найточніших. Обраний колір відображає індивідуальність людини і її особистісні якості. Виберіть той колір на зображенні, який подобається вам найбільше. Якщо ваш улюблений відтінок інший, то визначте, до якого кольору від найбільш близький.

Відео дня

Червоний 

Червоний як улюблений колір говорить про те, що вам важливо контролювати своє життя. Вам дуже не подобається підкорятися авторитетам і залежати від інших. Ви звикли самі домагатися своїх цілей, іноді навіть жорсткими способами. Ви рішуча і смілива людина, яка не боїться висловлювати непопулярну думку. Вам байдуже, що про вас думають незнайомці.

В любовних відносинах ви постійно працюєте над собою і чекаєте того ж від своєї другої половинки. Якщо ви відчуваєте, що партнер дуже старається, то любите його пристрасно і сильно.

На роботі вам подобається доводити справу до кінця. Ви дуже працездатні і швидко завершуєте всі справи, але вас важко змусити робити те, що вам не подобається. Ви звикли брати на себе відповідальність за роботу і керувати процесом, тому прагнете бути начальником.

Вам підходять такі професії: бізнесмен, спеціаліст з продажу, журналіст, юрист, суддя, менеджер проектів, керівник.

Ключові риси характеру: любить владу і контроль, сміливий, рішучий, екстравертний, наполегливий і не боїться проявляти ініціативу.

Білий

Якщо ваш улюблений колір - білий, то ви миролюбна, спокійна і чуйна людина, а також організована і допитлива. Ви завжди намагаєтеся уникнути конфлікту. Ви уважна людина, яка тонко відчуває емоції інших людей і намагається їх не образити. Добре залагоджуєте конфлікти між людьми і швидко прощаєте образи. У побуті ви прагнете простоти і комфорту.

В любовних відносинах ви вмієте слухати другу половинку, проявляти доброту і турботу, дарувати подарунки. Ви радієте, коли кохана людина щаслива. Ви зробите все, щоб уникнути конфлікту, навіть якщо доведеться збрехати. Але ви також очікуєте турботи та розуміння у відповідь. Коли з вами чинять несправедливо, то ви проявляєте наполегливість. Не любите ревнощі і контроль.

На роботі ви незалежні і любите робити все по-своєму, щоб вас не контролювали. Таким чином ви уникаєте розбіжностей з колегами. Свою справу робите відповідально і не поспішаючи, не любите, коли від вас вимагають швидких результатів. Ви досить далекоглядні і організовані в роботі.

Вам підходять такі професії: банкір, бізнес-консультант, аналітик, логіст, редактор, водій, охоронець, вчений, інженер, юрист.

Ключові риси характеру: миролюбний, терплячий, чуйний, спокійний, організований, допитливий, хороший слухач, любить чинити по-своєму, далекоглядний.

Зелений

Любителі зеленого кольору - це яскраві індивідуальності з незвичайними захопленням. Бути не такими, як усі, - це гордість для вас. Для вас дуже важливий інтелектуальний саморозвиток. В людях ви цінуєте ерудованість, чесність, принциповість. Ви постійно шукаєте пояснення та відповіді, хочете знати, як працює світ.

У любовних стосунках ви дослухаєтесь до розуму, а не до серця. Якщо ви розумієте, що об'єкт кохання є негідною людиною, то не будете з ним зв'язуватися. Ви вмієте бути романтичним, але не дозволяєте емоціям контролювати вас. В цілому відносини для вас не дуже важливі і ви можете обійтися без них.

На роботі ви блищите своїм інтелектом і незвичайним мисленням. Під час роботи ви завжди дотримуєтеся моральних принципів. Вам подобається, коли вас цінують за хорошу роботу, а відсутність визнання керівництва злить вас. Ви не здаєтеся перед труднощами, але не схильні до ризику. Ви також добре вмієте організовувати та делегувати повноваження. Добре розбираєтеся в людях.

Вам підходять такі професії: вчений, письменник, психотерапевт, копірайтер, еколог, банкір, судмедексперт, поліцейський, психолог, консультант.

Ключові риси характеру: мрійник, нонконформіст, справедливий, чесний, високоморальний, організатор, допитливий розум.

Характер людини за кольором тест / фото pixabay.com

Жовтий

Якщо ваш улюблений колір це жовтий, то ви оптимістична, весела, життєрадісна і творча людина. Ви любите спілкуватися з людьми. Зазвичай ви є душею вечірки і не виносите самотність. Проте друзів у вас небагато, оскільки ви цінуєте по-справжньому близькі і довірчі відносини, а не поверхневе спілкування. Ви легко "заражаєтеся" чужим щастям і радістю, вам не властива заздрість. Не любите сперечатися з людьми, але це не означає, що у вас немає своєї думки.

В любовних відносинах ви живете одним днем і насолоджуєтесь кожною миттю. Вам важливо, щоб друга половинка не обмежувала вашу свободу і не забороняла бачитися з друзями. Ви любите урізноманітнити сімейне життя подарунками і божевільними враженнями.

На роботі вам підходять посади, які дають вам простір для творчості і спілкування з людьми. Вам добре підходить креативна і ненудна робота, ви не любите працювати за графіком. У вас розвинена фінансова інтуїція, але ви дуже нетерплячі.

Вам підходять такі професії: маркетолог, рекламник, бренд-менеджер, СММ, рекрутер, фахівець з фінансового планування, бухгалтер, репортер, логіст, аудитор, актор, готельєр, ресторатор, кухар, кондитер, дизайнер.

Ключові риси характеру: оптимістичний, веселий, життєрадісний, творчий, любить жити сьогоденням, спонтанний, грамотний у фінансах, нетерплячий, волелюбний.

Чорний

Любителі чорного кольору - це вольові і рішучі люди, впевнені в собі, азартні і схильні до ризику. Вас вважають серйозною і загадковою людиною, яка випромінює гідність і самоконтроль. Ви доволі консервативні і рідко приймаєте сучасні тенденції. Любите увагу і захоплення, вам подобається бути об'єктом заздрості. Ви зводите високі стіни між собою та іншими людьми, ніхто не знає, що у вас на душі.

В любовних відносинах ви довго тримаєте людину на відстані і не розкриваєте свої почуття, поки не зможете повністю довіряти партнеру. Вам потрібно багато часу, щоб переконатися в серйозності намірів другої половинки. Швидкі інтрижки і відносини без зобов'язань вас не цікавлять. Ви добре приховуєте свої недоліки і боїтеся відмови.

На роботі ви маєте суперздатність домогтися успіху в будь-яких починаннях. Ви завжди на шляху до наступної великої справи і прагнете досконалості. Ви методичні та прямолінійні у своїй роботі, дієте професійно і робите все самостійно. Вам важко просити допомоги у інших. Не боїтеся суперечити начальству.

Вам підходять такі професії: інженер, архітектор, програміст, фінансовий аналітик, економіст, актор, бізнесмен, адвокат, підприємець, фрілансер.

Ключові риси характеру: вольовий, рішучий, впевнений у собі, незалежний, схильний до ризику, емоційно стабільний, потайний, успішний.

Синій

Якщо ваш улюблений колір - синій, то по життю ви філософ і мрійник з багатою уявою. Ви постійно шукаєте власний сенс життя і хочете відчути свою значимість. Ваша самооцінка нестабільна і залежить від задоволення собою та соціального визнання. Ви хочете відчувати себе особливою, унікальною людиною. Ви дуже романтична натура, добре ладите з дітьми і тваринами, поважаєте природу. Дуже важко переживаєте відмови і критику.

В любовних відносинах ви шукаєте гармонію та безпеку. Вам важливо знайти людину, з якою ви зможете не соромитися себе. Ви любите робити компліменти і дарувати подарунки не менше, ніж приймати. Хочете, щоб вас розуміли і цінували.

На роботі ви дуже прискіпливі та уважні до деталей. Вмієте мотивувати і підбадьорити будь-яку людину, давати хороші поради і позитивно впливати на інших. Колеги цінують вашу щирість і жалісливість. Добре вирішуєте конфлікти між людьми. Ви допомагаєте людям повірити в себе.

Вам підходять такі професії: психолог, вихователь, вчитель, лікар, ветеринар, консультант, медсестра, соціальний працівник, художник, письменник, особистий помічник, юрист, еколог.

Ключові риси характеру: прискіпливий, аналітичний, творчий, уважний до деталей, романтичний, добрий, неконфліктний, любитель природи.

Вас також можуть зацікавити новини: