Жінка виграла в лотерею / фото ua.depositphotos.com

Мешканка американського міста Де-Мойн, штат Айова, Вероніка Круз виграла 100 тисяч доларів в лотерею, але поки так і не змогла перевести в готівку свій виграш.

Як повідомляє Des Moines Register, мати шістьох дітей Вероніка працювала допізна в барі, а коли вона повернулася додому, зайнялася лотерейними білетами. Перші чотири були без виграшу, а останній приніс їй приз в $100 тисяч.

"Я подумала, що це жарт, тому дістала телефон і відсканувала квиток", — розповіла вона. Після цього жінка розбудила всіх своїх дітей і поділилася з ними радісною новиною.

Відео дня

За словами Круз, коли вона спробувала перевести в готівку чек на виграш, то зіткнулася з проблемою: банк Chase Bank подумав, що її звернення - шахрайська операція, й заморозив рахунок. А її дебетова картка була анульована. 

Філія банку зробила це, попри те, що сама лотерейна компанія штату Айова опублікувала новини про свій виграш у Facebook, Twitter та на своєму веб-сайті.

Якщо банк відмовиться видати готівку за чеком, сказала Круз, їй доведеться звернутися до штаб-квартири лотереї Айови з проханням анулювати її попередній чек і видати новий, потім відкрити рахунок в іншому банку і знову чекати, поки чек не буде переведений у готівку.

Курйозні випадки з виграшем в лотерею

Раніше подружжя з Канади думало, що виграло 100 тисяч доларів у лотерею, але радість пари була передчасною. Адже термін дії лотерейного білета закінчився 5 днів тому.

Мешканка американського штату Мічигану виграла 100 тисяч доларів після того, як випадково вирішила зіграти в лотерею на своєму телефоні під час складного робочого дня.

А мешканка ірландського міста Страбан, яка зірвала у 2013 році джекпот в 37 мільйонів доларів, померла нещасною.

Вас також можуть зацікавити новини: