Ахтар Імам виховує слонів з народження / фото theguardian.com

Житель індійського штату Біхар Ахтар Імам вирішив заповісти велику частину своєї землі двом слонам, які, як він каже, урятували його від злочинців. Це рішення засмутило дружину і дітей чоловіка.

Читайте такожВ Індії слон на прізвисько Бабло розігнав людей з пікніка і з'єднання їв всю їжу (відео)Про це пише The Guardian.

Слонам – Моті (Перлина) і Рані (Королева) – дістанеться 2,5 гектара землі. Індієць пояснив, що вважає тварин своєю сім'єю і хоче, щоб вони не відчували труднощів після його смерті.

Відео дня

«Я не хочу, щоб мої слони зіткнулися з долею осиротілих або покинутих тварин, які вмирають на вулицях через відсутність належного догляду», – сказав він.

Ахтар Імам розповів, що виховує слонів з народження. Моті зараз 20 років, Рані – 15 років. Минулого року, за словами індійця, злочинці зі зброєю пробралися на територію його будинку, коли він спав, але слони розбудили його.

«Коли я відкрив двері, щоб зрозуміти, чому слони сурмлять, я побачив, що вони переслідують злочинців. Я живий завдяки моїм слонам, які виступили моїми охоронцями», – зазначив чоловік.

Раніше УНІАН писав, як в Індії вагітна слониха померла через вибух фрукта з петардою в роті.