Перукар назвав засіб, яким варто замінити кондиціонер для волосся / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скріншот

Зірковий експерт з волосся розповів про один життєво важливий момент, який необхідно врахувати вже зараз, якщо хочете запобігти пересихання волосся у холодну пору року.

Знаменитий перукар Том Сміт розповів, що саме потрібно зробити, щоб холод і вітер не зробили волосся ламким і сухим. За його словами, цей спосіб не вимагає ніяких зусиль і не вдарить по кишені.

"Вам не потрібно ні додаткового часу, ні додаткових зусиль, а для більшості людей навіть не потрібно витрачати гроші", - зазначив професіонал в області зачісок

Відео дня

Він вказав, що потрібно піти у ванну кімнату, взяти свій звичайний кондиціонер і прибрати його в шафу. Засіб краще замінити маскою для волосся.

"Наступного разу, коли ви будете мити голову, використовуйте маску замість кондиціонера, а для поліпшення ефекту розчешіть волосся за допомогою гребінця tangle teaser або вологою щітки. У холодну погоду волосся потребує більш сильних кондиціонуючих засобах, все дуже просто", - додав експерт.

Раніше УНІАН писав, що американська перукар Карлі розкрила три основні помилки, яких слід уникати при догляді за волоссям, і деякі з них вас здивують. 

Вас також можуть зацікавити новини: