Екологічна обстановка в місті не поліпшується / Крим.Реалії

Майже через рік після викидів з кислотонакопителя заводу «Кримський титан» екологічна ситуація в Армянську не поліпшується.

Таку думку в ефірі Радіо "Крим.Реалії" висловив активіст з Армянська, колишній співробітник заводу «Кримський титан» Владислав Пивовар.

Читайте такожВибух на полігоні у Росії: рівень радіації місцями підскочив у 16 разів

Відео дня

«Екологічна обстановка в місті не поліпшується. Дані оприлюднять, але вірити їм чи ні – інше питання. Все видно на дітях. Ось нещодавно було перевищення, і алергічна реакція пішла: кашель, нежить, все повторюється. Вже концентрація менше, але все так само, як і в тому 2018 році», – вважає активіст.

Крім того, Пивовар не вірить, що влада Криму дійсно вжила нові заходи безпеки на виробництві, як про це звітував підконтрольний Кремлю уряд півострова.

В кінці липня в російському Мінекології Криму повідомили, що концентрація забруднюючих речовин у повітрі Армянська не перевищує допустимих норм.

Раніше жителі Армянську на півночі анексованого Криму з приходом літньої спеки скаржилися на погане самопочуття і пов'язували це з погіршенням екологічної обстановки в місті.