В честь Дня закоханих в зоопарку розповіли про романтику серед тварин / фото facebook.com/zookharkov1895/

В харківському зоопарку на честь Дня закоханих розповіли про романтичні стосунки, що склалися між їх вихованцями.

Відеозапис був опублікований на сторінці звіринця в Facebook.

Читайте такожДо екопарку Харкова привезли зебру з Молдови

Відео дня

Приміром, поки самка чорно-бурої лисиці Джина вибирає, чим поласувати, її партнер встигає не тільки насититися, але і зробити кілька схованок з їжею. Втім, якщо вона їх все-таки знаходить, між тваринами не відбувається конфліктів.

А ось орангутанг Флора у свій час допомогла коханому і захистила його від інших, більш агресивних самців. Спочатку в Харків повинен був їхати тільки Жора, але пару не зважилися розлучати. Зараз мавпи разом грають, їдять і відпочивають.

Є в зоопарку і пари, де "головою сім'ї" є самка. Рись Сіма старша за свого партнера на три роки і має більш агресивний характер. Вже при першій зустрічі вона продемонструвала Снікерсу свій норов. Втім, після невеликого конфлікту хижаки здружилися. Хоча ніжні почуття вони більше виявляють під час гону, а в решту часу відносяться один до одного байдуже.

Раніше УНІАН повідомляв, що в харківському зоопарку відсвяткували день народження рожевого пелікана: рік тому він став першим представником свого виду, що народилися тут майже за півстоліття.