Ілюстрація REUTERS

Держпідприємство «Держреєстри України» відкрило дані про обсяги зерна на елеваторах по всій Україні, які підключені до основного реєстру складських документів на зерно та зерна, прийнятого на зберігання зерновими складами.

Читайте такожУкраїнські аграрії продовжують бити рекорди зі збору зерна

Про це повідомляє прес-служба держпідприємства.

Відео дня

"Подивитися можна як загальні обсяги зерна, що знаходяться на зберіганні по Україні, у розрізі культур і класів зерна, так і обсяги, які зберігаються на кожному конкретному елеваторі, який підключений до реєстру", - наголошується в повідомленні.

Подивитися дані про обсяги зерна онлайн можна буде до 23 грудня, поки послуга працює в тестовому режимі. Після цієї дати інформація буде доступна після підписання договору на роботу в цій системі.

"Текст такого договору та умови підключення будуть викладені у нас на сайті найближчим часом", - сказано в повідомленні.

Довідка УНІАН. ДП «Держреєстри України» створено у 2003 році за наказом Міністерства агрополітики України. Підприємство займається виготовленням та видачею суб'єктам аграрного ринку бланків складських документів на зерно, веде реєстри складських документів на зерно, в тому числі на заставне прийняте на зберігання зерно, сертифікатів відповідності зернових складів на право надання послуг щодо зберігання зернової продукції і тд.