Дитячі садочки обігрівають електричними камінами / УНІАН

Учнів шкіл у Новому Роздолі на Львівщині відправили на безстрокові канікули через зрив опалювального сезону. Тепло у тамтешніх школах з’явиться не раніше грудня.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Читайте також"Нафтогаз" підвищив ціну на газ для населення

Відео дня

«Наразі кінцевої дати немає. Для того, щоб ми уникнули масового захворювання учнів», – розповіла в.о. міського голови Нового Роздола Ірина Кравець.

Дитячі садочки обігрівають електричними камінами. Дітей об’єднали у групи. Зазначається, що схожа ситуація в сусідньому місті – Новояворівську.

За словами голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського, одне з державних підприємств уже готується до виїзду у Новий Роздол, щоб запустити тепло.

Мальський обіцяє виплатити зарплату працівникам місцевої ТЕЦ.  Також до середи повинні обрати нового керівника для підприємства замість «Гарант Енерго М».

Як повідомляв УНІАН, раніше прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявляв, що опалювальний сезон 2019/2020 років почнеться без проблем у всіх містах країни, крім Сміли та Нового Роздолу.

За словами прем'єра, це пов'язано з тим, що опалення в цих містах здійснювали приватні компанії, які своїми діями створили критичні ситуації, на вирішення яких потрібен певний час.