Місія Міжнародного валютного фонду, можливо, приїде до України наприкінці березня, і українська сторона демонструє обережний оптимізм щодо перспектив переговорів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив міністр економічного розвитку і торгівлі України Ігор Прасолов на дев'ятій щорічній інвестиційній конференції, що проходить під егідою Інвестиційної компанії "Dragon Capital".

"До кінця березня приїде місія (МВФ - УНІАН) і продовжить роботу. У нас хороші очікування й передчуття для того, щоб готувати проект меморандуму про співпрацю", - сказав І.Прасолов.

Відео дня

Він зазначив, що українська сторона демонструє стриманий оптимізм щодо переговорів з валютного курсу, тарифів і в питанні подолання дефіциту бюджету НАК "Нафтогаз України".

Як повідомляв УНІАН, місія Міжнародного валютного фонду, яка працювала в Україні з 29 січня, продовжить вивчати питання про можливість надання Україні кредиту.

У заяві голови місії МВФ Крістофера Джарвіса за підсумками роботи, зокрема, зазначається, що місія розраховує повернутися до Києва у березні для продовження дискусії щодо нової програми співпраці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

МВФ: історична місія для України