"Ощадбанк" видав майже 200 мільйонів гривень "доступних кредитів" / фото УНІАН

Державний "Ощадбанк" з початку дії держпрограми "Доступні кредити 5-7-9%" видав підприємцям 287 кредитів на суму 197,6 мільйона гривень.

Читайте такожБізнес отримав «доступних кредитів» майже на 1,5 мільярда гривень

Про це повідомила прес-служба банку.

Відео дня

"Підтримувати розвиток підприємництва – стратегічне завдання для "Ощаду", оскільки стабільна робота мікро-, малого та середнього бізнесу в Україні забезпечує зростання економіки та сприяє надійній роботі всього банківського сектора. Ми двічі протягом поточного року знизили підприємцям ставки за всією лінійкою кредитів, постійно працюємо над створенням зручних умов співпраці з ними та успішно реалізуємо державну програму "Доступні кредити 5-7-9%", – цитує прес-служба голову правління "Ощадбанку" Андрія Пишного.

За його словами, на сьогодні всі позичальники сумлінно виконують зобов'язання за кредитними договорами в рамках цієї програми.

Як повідомляв УНІАН, раніше "Ощадбанк" знизив ставки по всій лінійці кредитів для малого і середнього бізнесу; в рамках деяких програм ставка знижена до 0,1% річних.

Довідка УНІАН. "Державний ощадний банк України" ("Ощадбанк") зареєстровано Національним банком України 31 грудня 1991 року. 100% акцій банку належать державі.