Ілюстрація REUTERS

Найбільший банк України ПриватБанк" автоматично знизив ставки за чинними програмами фінансування малого бізнесу для понад 60 тисяч українських компаній і підприємців.

Читайте такожНБУ хоче оживити довгострокове банківське кредитування

Про це повідомила прес-служба банку.

Відео дня

За інформацією прес-служби, ставка щомісячної комісії з "кредитним лімітам на рахунку" знижена для 44 тисяч юридичних осіб і підприємців. Також до кінця року знижена щомісячна ставка для 15 тисяч позичальників програми "КУБ" і більше тисячі клієнтів програм проектного кредитування.

За прогнозами банку, до кінця 2020 року отримати нове фінансування за антикризовими ставками зможуть ще понад 40 тисяч компаній малого бізнесу і підприємців.

У банку нагадали, що з 25 травня "ПриватБанк" суттєво знизив ставки за всіма кредитними програмами фінансування юридичних осіб та підприємців, щоб допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину.

"Зниження кредитних ставок поширюється не тільки на нові, але й на всі чинні кредитні угоди програм підтримки малого бізнесу, за винятком клієнтів, яким проведено кредитні канікули/реструктуризація боргу, або які мають або будуть мати прострочену заборгованість", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, "ПриватБанк" продовжив до кінця липня 2020 року кредитні канікули для малого і середнього бізнесу, введені з початку березня на період карантину.

Довідка УНІАН. "ПриватБанк" (м. Дніпро) працює на ринку України з 1992 року і є найбільшим банком за обсягом активів. Банк перебуває у власності держави з грудня 2016 року.

За підсумками роботи за 2019 рік "ПриватБанк" отримав чистий прибуток у розмірі 32,6 мільярда гривень.