Дві великі компанії Григоришина оголосили про банкрутство / фото УНІАН

Господарські суди почали процедуру банкрутства компаній «Запоріжтрансформатор» і «Луганське енергетичне об'єднання», які входять до групи компаній "Енергетичний стандарт" бізнесмена Костянтина Григоришина.

Читайте такожУкраїнці зможуть оголошувати себе банкрутами: запрацював новий Кодекс

Про це свідчать дані на сайті Вищого господарського суду.

Відео дня

Згідно з даними суду, 17 жовтня Господарський суд Запорізької області відкрив провадження у справі про банкрутство приватної компанії «Запоріжтрансформатор» за заявою самого підприємства, оскільки компанія не може погасити свої борги.

18 жовтня Господарський суд Луганської області відкрив провадження у справі про банкрутство приватної компанії «Луганське енергетичне об'єднання» також за заявою самого підприємства.

Довідка УНІАН. Компанія "Луганське енергетичне об'єднання" є енергопостачальною компанією для споживачів Луганської області і входить до групи компаній "Енергетичний стандарт" бізнесмена Костянтина Григоришина.

ПАТ «Запоріжтрансформатор» входить в десятку найбільших світових виробників трансформаторного обладнання і є найбільшим енергомашинобудівним об'єднанням України. Бенефіціаром компанії є російський бізнесмен Костянтин Григоришин.