Pixabay

Минулого тижня польсько-українська інвестиційна компанія Millstone & Со закрила операцію з продажу трьох українських телеканалів. Мова йде про Інфо 24 (ТОВ «ТВІ.САТ»), ТВІ.ЮА та телеканал «Погода», більш відомий під брендом «Business» (ТОВ «ТВІ.Т2»). Новим власником каналів стали структури, пов'язані з бізнесменом Віталієм Кропачовим.

Інформацію про продаж підтвердив польський інвестор, у минулому топ-менеджер Варшавської фондової біржі Роберт Квітковський, який володів телеканалами через ІК Millstone & Со.

"Минулого тижня ми дійсно закрили угоду з продажу трьох українських телеканалів, про умови якої домовилися з покупцем ще навесні цього року. А вже в середині літа новий власник офіційно заявив свої права на ТБ-ресурси. І хоча мені не вдалося повною мірою реалізувати стратегію розвитку каналів у вигляді ряду об'єктивних і суб'єктивних причин, я вдячний менеджменту каналів за роботу. Мені пощастило мати справу з професіоналами, і вони зробили навіть більше, ніж очікувалося. Можливо, в перспективі я ще раз спробую попрацювати на медіа-ринку України", - прокоментував Роберт Квітковський.

Відео дня

Нагадаємо, в кінці липня в інтерв'ю BIHUS.INFO Віталій Кропачов підтвердив, що придбав низку телеканалів і планує перезапуск вже найближчим часом. За його словами, телеканали будуть об'єднані в єдиний медіахолдинг і будуть виключно інформаційними.

Для довідки:

Millstone & Co - спільна польсько-українська приватна інвестиційна компанія з 20-річним досвідом роботи, надає послуги із залучення капіталу, злиття і поглинання (M&A), управління активами, здійснення інвестицій, і зосереджена в своїй діяльності на Центральній та Східній Європі.