Шевченківський районний суд міста Києва оголосить рішення у справі звинувачень СБУ проти заступника голови НРУ, екс-міністра регіонального розвитку і будівництва Василя Куйбіди.

* * *

Почнеться засідання Погоджувальної ради Верховної Ради.

Відео дня

* * *

Прес-конференція на тему: «Наша турбота - захистити що постраждали» за участю президента Моторного (транспортного) страхового бюро України Володимира Романішина і зам.начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимира Резникова.

* * *

У медіа-холдингу «Главред» відбудеться прес-конференція на тему: «Адміністративна реформа: якими будуть наслідки?».

* * *

Відбудеться інтернет-конференція заступника міністра економіки України Валерія Мунтіяна на тему: «Економічна безпека України: як завоювати ринки СНД і Євросоюзу в умовах кризи?».

* * *

12-30 в УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: «Соціальні ініціативи «Нашої України» напередодні нового бюджетного року». Учасники: народні депутати від партії «Наша Україна» Лілія Грігоровіч і Микола Кульчинській, а також зам.председателя політради партії Валентина Королькова. Будуть озвучені пріоритети і ініціативи партії «Наша Україна» у сфері соціальної політики (зокрема загальна оцінка владних проектів трудового кодексу, пенсійної реформи). (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал). Потрібна акредитація. Телефони: 569-75-14 і 096 217 75 50.

* * *

Відбудеться мультимедійний відеоміст Москва – Єреван – Астана – Київ на тему: "Інноваційна співпраця на просторі СНД" .

* * *

З нагоди Дня вшановування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції, в Києві, в Центральному будинку офіцерів Озброєних Сил України відбудуться урочисті збори і концерт.

* * *

Відбудеться неформальна зустріч для журналістів на тему: “Реальні погрози нового Житлового кодексу”.

 

(УНІАН)